Your browser is too old. Please upgrade to Internet Explorer 10 or newer.
Medarbejder til kundeservice
Er du god til forsikring, og motiveres du af kontakten med kunderne? Så har vi en ledig stilling i vores kundeservice
Created: 25/06/2024
Closing date for applications at 19/07/2024

Er du god til forsikring, og motiveres du af kontakten med kunderne? Så har vi en ledig stilling i vores kundeservice

Et spændende, udfordrende og afvekslende job

Som medarbejder i vores kundeservice vil du opleve, at to dage sjældent er ens. Afdelingen er vores første møde med de kunder, som besøger os på kontoret eller ringer til os. Det er vigtigt, at kunderne føler sig hjulpet og taget godt hånd om, uanset om det er spørgsmål til en skade, ændringer til eksisterende forsikringer eller tilbud på nye forsikringer.

Vi har en uformel omgangstone og løser dagligdagens udfordringer via dialog og åbenhed. Vi arbejder alle meget tæt sammen for at sikre det høje faglige niveau og hele tiden udvikle vores arbejdsprocesser, så de er til kundens bedste.

Hvem er vi i Bornholms Brandforsikring

Vi er bornholmernes lokale forsikringsselskab - faktisk så meget, at vi kun forsikrer værdier på Bornholm. Derfor kender vi øen og vores kunder og vi skal hver dag gøre os umage for at være et attraktivt valg. Populært sagt er vi sjældent længere end 35 minutter væk, når vores kunder har brug for os. Vi kan hurtigt rykke ud, når der sker en skade og kunderne kan nemt komme forbi vores kontorer i Rønne og Nexø, hvor vi håndterer alle henvendelser lokalt.

Dit arbejdssted vil derfor blive på vores kontor i Rønne, og lejlighedsvist i Nexø.

Vi er samtidig meget optaget af Bornholms udvikling. Derfor er vi meget engagerede på Bornholm. Vi støtter blandt andet øens tilflytterfunktion, turisme, idrætsliv og kultur på Bornholm. Alt sammen med det formål at bidrage til, at Bornholm også i fremtiden er et attraktivt sted at bo og leve.

Her er vores forventninger til dig

 • Den ideelle kandidat har en forsikringsfaglig baggrund kombineret med den rette personlighed.
 • Du bidrager til trivsel og arbejdsglæde med et godt humør og positiv indstilling til andre mennesker.
 • Du arbejder effektivt og struktureret og kan arbejde både selvstændigt og i teams.
 • Du er god til at kommunikere både mundtligt og skriftligt på en måde, som kunderne forstår.
 • Du er god til at holde overblikket, selv når der er mange bolde i luften.
 • Du har kunden i centrum og sætter en ære i at levere en god kvalitet.
 • Du tager aktiv del i både din egen og teamets udvikling og er indstillet på at turde udfordre vante regler og rammer, så vi sammen finder den bedste løsning for kunden.

Vi tilbyder

 • En spændende stilling, hvor der er gode udviklingsmuligheder både fagligt og personligt.
 • 42 engagerede og positive kollegaer, som løfter i flok og sørger for en god arbejdskultur.
 • Et godt arbejdsmiljø, hvor vi lægger vægt på arbejdsglæde, trivsel og samarbejde.
 • Gode arbejdsforhold med en række personalegoder som frugt, kaffe, massageordning samt en god løn og pension, som følger overenskomsten mellem F&P Arbejdsgiver og Forsikringsforbundet med tilhørende flekstidsordning.

Er du interesseret?

Hvis du vil høre mere om jobbet, er du velkommen til at kontakte salgschef Thomas Jørgensen, thj@bornbrand.dk, tlf. 21 33 10 81 eller Martin Vesterberg, kundeservice, mve@bornbrand.dk, tlf. 56 93 00 16, dog ikke i uge 28 pga. ferie. Du søger stillingen ved at benytte linket her i annoncen. Sidste frist for ansøgning er den 19. juli 2024.

Bor du ikke på øen men går med tanker om at flytte til Bornholm, kan du finde mere hjælp hos Bornholms tilflytterkonsulent på telefonnummer 3121 8880 eller tilflytter@bornholm.biz. Du kan også finde mere på www.næstestopbornholm.dk eller på Facebook "Næste stop Bornholm".

{{viewJobApplyButtonText}} Closed for applications Already applied Already withdrawn Withdraw application finish application
Work address:
Tornegade 8 8
3700 Rønne

Bornholms Brandforsikring A/S
Tornegade 8
3700 Rønne
http://www.bornbrand.dk
Bornholms Brand har forsikret Bornholmerne siden 1855 og forsikrer i dag omkring halvdelen af de bornholmske husstande, og vores kunder nyder godt af vores personlige betjening fra kontoret i Rønne. Her besvarer vi alle henvendelser fra vores kunder - også skader.
At være en del af Bornholm er vigtigt. Derfor tegner vi kun forsikring på Bornholm. Det er det, vi er gode til.
En del af Bornholm betyder også, at vi støtter kultur, idrætsliv og turisme på Bornholm, og bidrager til at gøre øen til et attraktivt sted at bo og leve.
 Linkedin  Facebook  X  Send to a friend  Print

Sign inNew password